Logg inn

Frifond har fått ny søknadsportal! Du er nå i den gamle søknadsportalen.

For å sende inn en ny søknad, gå til vår nye søknadsportal. Du må registrere deg ved å trykke på “opprett bruker”, og deretter registrere gruppa/organisasjonen din. Når dette er gjort, trykker du “søk her” for å finne søknadsskjemaet til Frifond barn og unge.

Dersom du allerede har sendt inn en søknad i den gamle søknadsportalen i 2020, vil den bli overført til den nye søknadsportalen. Vi har sendt deg e-post om dette, og du vil få en ny e-post når søknaden er overført til den nye portalen. Sjekk spamfilteret ditt hvis du ikke finner e-post fra oss i innboksen.

Dersom du har søkt i 2019 eller tidligere og skal levere rapport, sende melding til saksbehandleren din, be om omdisponering eller be om utsatt rapportfrist, logg inn på denne siden.

Alle søknader i den gamle søknadsportalen som ikke er blitt avsluttet innen 15. mars 2020 vil etterhvert bli overført til den nye portalen. Du vil få informasjon tilsendt på e-post med beskjed om hva du skal gjøre når vi har overført søknaden.

Dersom du har lyst til forandre noe i din 2020-søknad, ber vi deg om å sende e-post til hei@frifond.no, så skal vi hjelpe deg.

Merk at den gamle søknadsportalen stenger dørene for godt i slutten av mars. Dersom du ønsker å ta vare på tidligere søknader må du selv laste de ned på maskinen din. Dette gjør du ved å logge inn, gå inn på søknaden og trykke “last ned som PDF”.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt på hei@frifond.no eller ring 23 31 06 00.